Site blog

Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 50 ()
Picture of Steve Rogers
by Steve Rogers - Thursday, 1 November 2018, 11:12 PM
Anyone in the world

Office.com/setup – After purchasing Microsoft Office setup, you need to download it from your account. Click on the Install button and then activate the setup by going to www.office.com/setup and entering the activation key.

Visit : office.com/setup

 
Picture of Stephen strange
by Stephen strange - Thursday, 1 November 2018, 11:09 PM
Anyone in the world

Norton.com/Setup - You might have been looking for a proper guide that helps you in downloading, installing and activating the Norton Product key. Visit www.norton.com/setup and proceed for the Norton installation setup. Get Norton help at Norton Customer support toll free number.

Visit on : norton.com/setup

 
Picture of John Morrison
by John Morrison - Thursday, 1 November 2018, 6:06 PM
Anyone in the world

Office.com/setup- Learn how to download, install, activate, and uninstall Microsoft Office Setup on different devices and operating systems such as Mac and Windows. Activate your 25 character alphanumeric product key for Office 365, Office 2016, Office 2013, Office 2010, or Office 2007 .

For more information : office.com/setup

 
Anyone in the world

Giấc ngủ có một vai trò đặc biệt quan trọng với sự phát triển của trẻ. Đặc biệt, ở trẻ, giấc ngủ có những đặc điểm rất khác so với người lớn chúng ta. Cho nên, ngoài việc chuẩn bị cho con một chiếc đệm cao su tại đây thì bạn vẫn cần phải tham khảo thêm những thông tin liên quan tới việc mẹ có thể làm gì để con yêu có một giấc ngủ chất lượng. Đây sẽ là những kiến thức cực kỳ hữu ích cho bạn khi bắt đầu chăm sóc một thiên thần nhỏ khi chưa có nhiều kinh nghiệm.

Với kinh nghiệm nhiều năm chăm sóc giấc ngủ của các gia đình Việt Nam, thế giới đệm việt cho rằng, giấc ngủ của mọi người đều rất quan trọng. Tuy nhiên, có hai đối tượng cần đặc biệt lưu tâm, đó chính là giấc ngủ của trẻ em và người cao tuổi. Bởi hai đối tượng này, cơ thể khá yếu, sức đề kháng chưa cao, đồng thời xương khớp chưa ổn định cho nên khá

nhạy cảm. Đặc biệt là trẻ em, giấc ngủ có vai trò vô cùng quan trọng đối với sự phát triển của chúng. Bởi, bạn biết không, khi con ngủ, chính là lúc hormone tăng trưởng được sinh ra giúp chúng tăng chiều cao, tăng cân nặng và lớn lên từng ngày.

dem cao cap the gioi dem viet

Nên sắm cho bé một chiếc đệm chính hãng chất lượng

Điều này có thể lý giải đơn giản bằng việc quan sát trực quan. Trẻ em có thời gian ngủ trong ngày chừng 12 – 14 tiếng, thậm chí có bé là 18 tiếng. Chỉ trong vòng 12 tháng, chúng có thể tăng từ 3kg tới 12 kg ( có bé còn hơn con số này). Liệu, với người lớn chúng ta có thể giữ mức tăng như vậy không? Bé càng ngủ ngon và càng ngủ nhiều, chúng càng lớn nhanh bạn nhé. Cho nên, việc làm sao để con có giấc ngủ sâu, chất lượng là việc rất đáng để bạn nghiên cứu, tìm hiểu đấy.

Chiếc giường bé nằm

Một chiếc đệm êm ái cùng những bộ chăn ga gối đệm có màu sắc sáng, không loè loẹt sẽ cho bé có một giấc ngủ ngon và chất lượng hơn rõ rệt so với việc để bé nằm trên giường cứng, trong không gian màu mè, lộn xộn. Ngoài ra, bạn cũng nên giữ vệ sinh mọi thứ xung quanh bé sao cho sạch sẽ, thơm tho nhé, vì cơ thể bé còn non nớt, cụ thể là làn da rất dễ bị tổn thương nên các mẹ chú ý kỹ lương hơn nhé.

dem lien a cho be the gioi dem viet

Sắm cho bé một chiếc đệm cao su liên á

Âm thanh xung quanh

Bạn biết không, bé rất nhạy cảm với mọi thứ, đặc biệt là âm thanh. Bé thường giật mình khi xung quanh mình có những âm thanh lớn bất chợt vang lên. Chính vì thế, bé không thể ngủ sâu khi xung quanh chúng là hỗn độn nhiều loại âm thanh khác nhau vang lên, và bé chỉ thực sự ngủ ngon và sâu khi  ngủ trong một không gian yên tĩnh. Nên mẹ hãy nhớ nhé, tránh để bé phải tiếp xúc với âm thanh lớn khi ngủ nhé.

Tập thói quen ngủ đúng giờ

Điều này, có nhiều mẹ đã rất mệt mỏi trong quá trình rèn luyện cho con. Tuy nhiên, hãy kiên trì thêm chút nữa nhé, vì việc bé có giờ giấc ngủ nghỉ ổn định sẽ vô cùng có ích với sự phát triển của bé đấy, đặc biệt là trong phát triển trí não. Hãy thử với một số biện pháp như sau, khi bạn muốn bé đi ngủ, hãy chuẩn bị một không gian không còn ánh sáng (tắt điện), một điệu nhạc nhẹ nhàng, ru dương, những bài hát ru chẳng hạn. Bên cạnh đó, đừng quên vỗ vào người bé từng nhịp, từng nhịp đều đều và nhẹ nhàng, sẽ khiến bé đi vào giấc ngủ khá nhanh đấy.

Không gian phòng ngủ của bé

Bạn thích sở hữu một căn phòng ngủ như thế nào? Thông thoáng, sạch sẽ, gọn gàng và mát mẻ ư? Đó cũng đều là những điều bé thích đấy. Tuy nhiên, đối với bé, sẽ hơi khác một chút nhé, căn phòng ngủ của bé cần thông thoáng nhưng bạn cũng phải đảm bảo rằng, bạn có thể che được ánh sáng khi cần nhé. Vì sáng sớm bạn có thể để cho ánh sáng tự nhiên lùa vào nhà, để cho bé sưởi ấm, tắm nắng. Ngoài ra, bạn phải che kín hơn khi bé đang ngủ, đừng để ánh sáng mạnh làm ảnh hưởng đến giấc ngủ của bé vào ban ngày nhé.

Đặc biệt, phòng ngủ phải thật sạch sẽ và thơm tho nhé, để hạn chế mức thấp nhất những tác nhân xấu có thể ảnh hưởng đến làn da mỏng manh của con mình.

Ngủ độc lập

Bạn cho rằng, con mình còn quá nhỏ để tự lập, ngay cả việc ngủ mình cũng nên ở bên và ôm con vào lòng. Có như vậy, bé mới cảm thấy an toàn và ngủ ngon được.Tuy nhiên, điều này không hẳn như bạn nghĩ đâu nhé, bởi vì, khi bạn ôm bé để ngủ sẽ phần nào ảnh hưởng đến việc cản trở hô hấp của bé, đồng thời, bé sẽ bị phụ thuộc vào bạn. Khi không có bạn, bé sẽ không thể ngủ được nữa.

Bạn yêu con nhưng cần phải yêu sao cho đúng cách, bạn muốn chăm sóc con chu đáo và tận tuỵ nhưng đôi khi cũng nên cho con trẻ có những nền tảng để chúng tự phát triển một cách mạnh mẽ hơn nhé. Việc chăm sóc giấc ngủ cho con là thực sự cần thiết đối với bất kỳ bà mẹ nào. Bởi chúng có ý nghĩa rất lớn với sự phát triển của bé. Nếu gia đình bạn đang sắp đón một thành viên mới trong thời gian tới, bạn có thể cải thiện không gian ngủ của bé bằng việc sắm một chiếc đệm liên á chẳng hạn. Những thông tin https://www.linkedin.com/pulse/dai-ly-nem-lien-chinh-hang-tai-ha-noi-dem-lien-a/ chúng sẽ  rất có ích với bạn đấy. 
Picture of Holiday Place
by Holiday Place - Wednesday, 31 October 2018, 8:46 PM
Anyone in the world

24 Best Places To Visit in Munich Germany - Munich, the capital of Bavaria and the third biggest city in Germany, lies on the River Isar on the edges of the Bavarian Alps. It started as a cloister, developing into a settlement when the Duke of Bavaria enabled the priests to set up a market at the intersection of the course from Salzburg and the waterway. You can even now pursue the lines of Munich's medieval dividers in a ring of bending lanes and see three of its noteworthy old city doors. The point of convergence of Munich's noteworthy inward city is the extensive, open square, the Marienplatz, where guests and local people interruption to watch the energized check play out its legend a few times day by day.

Best Places to Visit in Munich

Munich is a carefree city, known for its occasional celebrations and rich social schedule, so alongside visiting the excellent houses of worship and remarkable historical centers and castles, you ought to invest some energy appreciating existence with local people at a celebration, a beautiful market, or over a cut of one of Munich's renowned cakes in a konditorei. Munich inhabitants additionally make the most of their numerous open stops and gardens, specifically the dazzling 900-section of land English Garden (Englischer Garten). Given the quantity of vacation spots and activities, you should hope to spend no less than a couple of days investigating Munich. 


 
Anyone in the world

Off page activities are not just building links but it is more than just getting a link from the third party site. The brand name, anchor text are few things that we should keep in mind while getting a link. Smart bloggers & SEO expert’s starts with On Page SEO and then move to Off page SEO.

These are the off page elements –

•         Links – Quality & relevant

•         Trust – Authority

•         Social – Shares & Links

In this blog posts, I’m going to list out all the approved backlinks what I’ve got till now. Go through it & let me know your suggestions. 

https://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/150/11370/link-building-tactics-top-backlinks-your-website-must-have
https://www.ansu.in/blogs/4142/4973/seo-tactics-that-are-going-to-work-in-2018-19
http://mekala-sravani.emyspot.com/pages/instant-approval-back-links.html
http://trajectoryeducation.com/blog/index.php?entryid=414
https://semavi.ws/blogs/9875/25173/off-page-seo-techniques-what-not-to-skip-2019
http://www.imfaceplate.com/sravanimekala/off-page-seo-strategies-to-increase-page-rank-in-serp
http://www.gorelations.com/blogs/5036/40021/what-is-off-page-seo-and-how-to-use-it
http://1friend.com/blogs/2220/14285/the-only-off-page-seo-walkthrough-you-ll-ever-need
http://www.article.org.in/article.php?id=67496
http://truxgo.net/blogs/21201/1704/off-page-seo-activity-what-it-is-and-how-to-use-it

 


 
Picture of Karen Minton
by Karen Minton - Wednesday, 31 October 2018, 3:36 PM
Anyone in the world

Doesn’t it sound really cool to take your Amazon Echo with you when you travel? You are amazed to have an Amazon Echo device with fully set up Alexa. It is working well at your home. You may ask her to turn on the lights, make coffee, set timers and much more. You must miss that comfort while you are out. So now you don’t have to worry about it, you are not going to lose Alex when you are on vacation. Bring it along with you. So now you don’t have to feel bad if your hotel does not echo you. You may take your Echo device with you as it is an excellent companion and it fits comfortably in your suitcase. Smaller Echo Spot is more comfortable to take along. Whatever gadget you use, the process for setting it up is the same.

Here is a small guide about how to set up and use your Alexa device.

Set Up Alexa Device

 1. Plug in your Echo and let it get the power.
 2. Launch the Alexa app on your device.
 3. Go to Settings.
 4. Your Echo should now be visible in the list of devices.
 5. Click the name of your Echo.

Switch the Wi-Fi Network

 1. Click change in the entry of Wi-Fi Network.
 2. To start your set up on the next screen, click the button connect to Wi-Fi to continue.

Fix Wi-Fi Connection

If you don’t see the orange lighten up screen on your device, hold down appropriate action button to fix the Wi-Fi setup.

Connect Devices

 1. Go to the Wi-Fi settings on your phone.
 2. Choose the name of your Echo device.
 3. It must be the word followed by a dash and three letters.

Choose Wi-Fi Network

 1. Alexa will now tell you that you are well connected to the device.
 2. Click continue.
 3. At the next screen, choose your local Wi-Fi network.

Finalize your Wi-Fi Set Up

 1. On the next screen, click the connect button.
 2. Input the password.
 3. Wait for a few minutes for your Echo to connect to the Wi-Fi network.
 4. You will now see a message telling you that the set up is complete.
 5. Echo is connected.
 6. Click Continue.
 7. Now you can start talking to your Echo.

Change the Location of your Device

 1. You may now need the help of Alexa in telling you about the nearby hospitals, local information and weather reports. Echi doesn’t know where they are actually. So, you manually need to change its location setting.
 2. Come back to the Settings in Alexa App and click the name of Echo.
 3. Toggle down the screen and click the entry for the location of your device.

Enter the New Location

 1. At the location screen of the device, enter a full street address or the city and the state or ZIP code of the current location. Click save now.
 2. You may now ask Alexa for the local information, directions, and recommendations and she will reply on the basis of your current travel spot.

Source url :- https://offiice-setup.download/how-to-travel-with-alexa/

Karen Minton is a Microsoft Office expert and has been working in the technical industry since 2002. As a technical expert, Karen has written technical blogs, manuals, white papers, and reviews for many websites such as office.com/setupTags:
 
Picture of Karen Minton
by Karen Minton - Wednesday, 31 October 2018, 1:33 PM
Anyone in the world

Use voice memos and capture any audio, quickly dictate notes, record riffs anytime anywhere. Just like the name suggests, the built-in Voice Memos helps you record any video you want to save to your iPhone. It may be a lecture at school, interview for the project, voice over for video or a conversation, a speech or note. It all can be done with Voice Memos app on. Apple’s iOS 12 has marked a release of plenty of new features. Although most of the attention has been on the improved Apple Books or the Memoji feature, the Voice Memos app is also attracting some users. You have always created voice memos on your iPhone for so many works; now you can do the same with iPad.

This application may seem simple to use. Simply Click on the record button, but there is much more to that. You can save your recording with a name, edit any audio file, share it with the help of email or send it to online service.

How to record Voice Memos for iPhone?

 1. Go to your Home Screen.
 2. Go to the Voice Memos App.
 3. Click the record button.
 4. It will be the big red circle.
 5. To open the pause option, click the white button on top of record tab.
 6. Click on the pause button for pausing the recording.
 7. You can also tap resume if you want to keep the recording in the same file.
 8. Click done when you are done.

How to listen to existing Voice Memo on iOS devices?

You can listen to all recordings you have made in Voice Memos app.

 1. On your Home screen, go to the Voice Memos.
 2. It can be in the Utility folder.
 3. Click the Voice Memo you want to hear.
 4. Click Play.

How to replace part of a Voice Memo?

 1. Click the Voice memo you want to edit. Click and tap Edit Recording.
 2. Toggle waveform right or left till blue play head is placed at the beginning of part that you like to replace.
 3. To select a starting place, keep the blue playhead on recording overview at the bottom of the app.
 4. Click Replace to record the existing memo again.
 5. Click Pause when you are done with recording.
 6. Click Done to save. 

Process to trim from the beginning or end of the Memo

 1. Click the memo you would like to trim.
 2. Tap the three horizontal dots.
 3. Tap on edit Recording.
 4. On your iOS devices, choose memo and tap edit.
 5. Click the yellow handles with arrows on the left to the point you wish the memo to begin.
 6. If you want to trim from end, drag yellow arrow on right to where you want the memo.
 7. Click Trim.
 8. Click Save.
 9. If you are finished with the editing, tap Done.

How to Delete part of a Memo?

 1. Click on the memo you require to trim.
 2. Click three horizontal dots.
 3. Then Click on Edit Recording.
 4. Select the memo on your iOS devices.
 5. Tap Edit.
 6. In the lower recording graph, click the yellow handles with arrows on each of the ends of the memo.
 7. Drag left and right yellow arrows to cover that part of the memo which you want to delete.
 8. Click Delete.
 9. Click save.
 10. Tap Done if you are finished with the editing.

Source url :- https://how-to-setup.org/how-to-run-voice-memos-on-iphone-and-ipad/

Karen Minton is a Microsoft Office expert and has been working in the technical industry since 2002. As a technical expert, Karen has written technical blogs, manuals, white papers, and reviews for many websites such as office.com/setupTags:
 
Anyone in the world


Travel

It is not at all surprising that Singapore has the maximum number of museums! This is because the city has always been famous for its rich cultural and diverse history. The Changi Prison Chapel depicts the ordeal people had to go through during the World War 2. The Chinatown Heritage centre and the Pranakam Museum are known for depicting the rich traditional history of the Chinese residents of Singapore. There is also an entire museum dedicated to the Singapore Navy. But the most visited and the most famous of all is the National museum of Singapore. It has some of the largest collections of films and clothes and ancient artefacts. It is literally a treasure trove of information. Visiting all these museums is a must as your journey to Singapore will not be complete without these museums. Make sure to visit all of them by bus as they have point to point connectivity and you can reach one museum to the other without any interchange of buses. If you are worried about the waiting time, fret not! Because the buses arrive at regular intervals of 15 minutes.


Asian Civilisations Museum

It is one of the most award winning museums of Singapore thanks to its futuristic preservation of Asian arts and culture. It was opened to the people in the year 1997 and is housed in an old school building. Spread across an area of 14,000 square meters of land the museum is home to more than 1000 artefacts of different kinds that date back to more than 5000 years ago. The museum houses 3 different galleries which have been strategically organised with artefacts depicting Javanese history. You can board a bus from the National museum of Singapore to the Asian Civilisations museum from the online bus booking website redbus.sg. The website offers great discounts and booking tickets is hassle free. You will never look forward to traveling by taxi again


The National Museum of Singapore

The museum is considered to be one of the oldest museums of the world. It as previously known as the Raffles library and was opened to the people in the year 2006. It spreads across 18,400 square meters of land and is one of the biggest museums in the entire country. This has to be first on your museum visit list! The museum artefacts depict the rich cultural history of Singapore. Not only Singapore but also Asia specifically. The building has been designed neo classically and is one of the biggest architectural marvels of the city! The mall houses around six different galleries. You can board the following buses to reach this museum.


YMCA Bus Stop 08041:
SBS: 7, 14, 14e, 16, 36, 64, 65, 111, 124, 128, 139, 162, 162M, 174, 174e, 175
SMRT: 77, 106, 167, 171, 190, 700, 700A, NR6, NR7

SMU Bus Stop 04121:
SBS: 7, 14, 14e, 16, 36, 111, 124, 128, 131, 162, 162M, 166, 174, 174e, 175
SMRT: 77, 106, 167, 171, 190, 700, 700A, 857, NR7All of these buses will take you directly to the National Museum without any interchange of buses. 
Picture of Karen Minton
by Karen Minton - Wednesday, 31 October 2018, 11:43 AM
Anyone in the world

office.com/setup  To get started with your Microsoft Office Installation you must need valid product key code & visit www.office.com/setup and we can also help you with your entire process to setup office product online.

office.com/setup  |  www.office.com/setup
Tags:
 
Page: () 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 50 ()

  
RSS