Site blog

Anyone in the world

Https://www.linkedin.com/pulse/vay-tin-chap-prudential-da-nang-tphcm-ha-noi-vay-nhanh

Vay tín chấp Prudential Điểm thưởng tối thiểu 2017 tại Đà Nẵng - TPHCM - Hà Nội. Dịch vụ Cho vay được áp dụng cho hầu hết người dân, những hộ gia đình hay cá nhân có thể vay vốn, vay vốn Nhanh chóng, nhanh gọn, gọn gàng với giản đồ trực tiếp, lãi suất khi vay, giải ngân ngay khi nhận được thông tin sơ lược, tất cả các khách hàng sẽ cảm thấy hài lòng với khách hàng nhất, sẽ Giải quyết những khó khăn mà khách hàng phải đối mặt, chưa hoàn trả chi phí trước mắt, hoặc không có tiền để xoay vòng vốn cho những người kinh doanh, tất cả sẽ bị giải quyết 1 cách Nhanh chóng, cấp bách nhất.


 
Picture of John Hennigan
by John Hennigan - Wednesday, 19 July 2017, 5:00 PM
Anyone in the world

Tìm chốn yên bình cùng Cù lao

Không có nhiều nét đặc biệt và khách lạ so với những hòn đảo được mệnh danh là thiên dường nghỉ dưỡng có ở Việt Nam, thế nhưng Cù Lao Chàm lại thu hút khách du lịch có lẽ cũng bởi cái nét hoang sơ, thi vị, yên bình của rừng của biển và của cách sinh hoạt vô cùng gần gũi, thân thiện của người dân nơi đây - cái nơi vốn dĩ không có nhiều tác động của khói bụi hay sự công nghiệp hóa của một đô thị hiện đại. Du lịch bụi đến vùng đất còn nhiều nét hoang sơ và bí ẩn như Cù Lao Chàm chắc chắn sẽ cho bạn những khám phá và trải nghiệm rất thú vị.


Lặn biểm ngắm sang hô Cù Lao Chàm

Một khi đã đến Tour hội an 1 ngày, bạn không thể bỏ qua Cù lao chàm .Cùng tham khảo thêm thông tin tại : Tour du lịch Cù Lao Chàm 1 ngày của King travel nhé. Trên hòn đảo chính (Hòn Lao) hay vẫn gọi là đảo Cù Lao Chàm có 7 bãi biển, tất cả những bãi biển này có một điểm chung là nước biển ở Cù Lao Chàm rất xanh và trong. Trong tới mức có thể dễ dàng nhìn thấy cá bơi dưới nước từ trên thuyền, trong lúc đi thuyền quanh đảo mình còn thấy cả đám sứa bơi ở trên mặt nước. Nước biển đẹp nhất là lúc nắng chiếu xuống, lấp lánh ánh bạc.. Không khó gì để bạn có thể thấy đàn cá đang bơi lội, một vài nhóm san hô từ trên mặt nước. Những cánh rừng nguyên sinh được bảo tồn. Cảnh rừng cây xanh, hòa vào với những bãi đá, nước biển xanh lấp lánh, trời xanh, mây trắng, nắng vàng… có lẽ những điều đấy đã cùng nhau góp sức cho vẻ đẹp của hòn đảo xinh đẹp này. Theo kinh nghiệm đi du lịch Cù Lao Chàm thì ngắm bình minh và hoàng hôn ở Cù Lao Chàm là một trong những trải nghiệm vô cùng tuyệt vời nhất đấy.

Cù Lao Chàm nổi tiếng với dải san hô đa dạng, quý hiếm, đang được bảo tồn và tổ yến với những hang yến lớn trên núi, những con chim yến thường tụ họp đông nhất vào tháng 4 và tháng 8. Ở đây chưa thực sự phát triển nhưng chính sự hoang sơ, yên bình ở nơi đây đã hấp dẫn không ít khách du lịch.

Du khách di chuyển đến vùng biển Cửa Đại và mua vé tại Ban quản lý Khu bảo tồn biển Cù Lao Chàm ở cuối cung đường biển Cửa Đại. Nếu không rõ đường, bạn có thể hỏi những người dân bán hàng hoặc bảo vệ ở bãi tắm Cửa Đại để được hướng dẫn cụ thể nhất.


Cano du lịch Cù Lao Chàm

Vé tham quan ở đây có giá 70.000 đồng/ người lớn và miễn phí cho trẻ em dưới 1m40, dịch vụ đi cano khứ hồi, bảo hiểm cano sẽ có giá 540.000 đồng. King Travel sẽ cung cấp cho bạn tour trọn gói thăm Cù Lao Chàm có hướng dẫn viên du lịch với mức giá 650.000 đồng. Tour du lịch bao gồm vé thăm quan, dịch vụ cano, bữa ăn trên đảo và trải nghiệm ngắm san hô trên đảo. Bạn nên lựa chọn tour Du lịch cù lao chàm 1 ngày vì sẽ có cơ hội được trải nghiệm đầy đủ hơn những điều đặc sắc nhất ở đây, đặc biệt là ngắm san hô. ù Lao Chàm là một điểm đến du lịch còn rất hoang sơ chính vì thế mà ở đây bạn sẽ không thể dễ dàng tìm được khách sạn như ở những điểm du lịch khác trên đến liền. Tuy nhiên bạn vẫn có thể lưu trú và qua đêm ở Cù Lao Chàm tại các nhà nghỉ tự phát của người dân, hay nói đúng hơn nó là một dạng homestay và hãy yên tâm vì giá cả khá mềm mà những tiện nghi cơ bản nhất đều có đủ, rất thích hợp dành cho những tay đi phượt. Hơn nữa các chủ nhà ở đây đều rất nhiệt tình, có người còn đi chợ giùm và nấu ăn cho bạn. Theo Kinh nghiệm đi cù lao chàm từ Đà Nẵng bạn nên chọn tour du lịch Cù Lao Chàm với mức giá 650.000 đồng/ người, bạn sẽ cùng đoàn ăn trưa tại một nhà hàng nhỏ sát bờ biển. Có lẽ đây là nhà hàng duy nhất mà bất cứ du khách nào đến Cù Lao Chàm cũng ăn uống tại đây. Đồ ăn bao gồm các món hải sản như tôm, canh ngao chua, hàu nướng,… và các món dân dã như sườn xào, trứng rán, rau rừng luộc. Tuy nhiên, đồ ăn không quá nhiều để bạn có thể thường thức no nê nên bữa ăn này mang tính chất khám phá và giúp bạn ấm bụng để tiếp tục vui chơi trên đảo. Nếu không lựa chọn tour, bạn nên mang theo đồ ăn nhẹ lên đảo để nghỉ ngơi và ăn uống khi đói bụng.

Bạn có thể ghé thăm bảo tàng trưng bày các sinh vật biển quý giá của vùng đất này. Tại đây hướng dẫn viên du lịch sẽ kể cho bạn nghe về những truyền thuyết về mảnh đất nắng gió hoang vu, thăm giếng cổ linh thiêng uống giúp người uống đạt được tâm nguyện sinh con đẻ cái và đi lễ chùa.


Đảo Cù Lao Chàm

Du lich Ha Noi Da Nang 3 ngay 2 dem với những người đã từng một lần đặt chân đến Đà Nẵng rằng có gì chơi thì có lẽ bạn sẽ nhận được ngay câu trả lời là biển. Bởi Đà Nẵng là thành phố nức tiếng trong lòng du khách bởi những bãi biển được đánh giá là đẹp quyến rũ nhất hành tinh. Biển Đà Nẵng với nước biển xanh trong, cát mịn như kem, nắng vàng rực rỡ, những hàng dừa thơ mộng đứng reo vui trong gió và gió biển lồng lộng như xoa dịu tâm hồn,…Đà Nẵng có bãi biển dài và đẹp nên bạn đến Đà Nẵng vào mùa hè phải tắm biển nhé.

[ Modified: Wednesday, 19 July 2017, 5:00 PM ]
 
Anyone in the world

*** Pumps have been much maligned by the *** Enlargement Community as devices that can aid in a man increasing the size of his ***. Is this information True or False?

In a previous article I explained how a *** pump can be used as an ancillary device to help a man reach the proper percentage of erectileness prior to performing *** exercises. The proper "erectiveness" is imperative in most forms of *** exercising to get the most out of your exercising and to prevent penile damage. Utilizing a *** pump to create the proper percentage is priceless for men.

My other sources about *** pump:

Bathmate Exposed
Bathmate System Reviews
Get Bigger Penis Using Bathmate
Bathmate Hydromax Pump
Bathmate Hydropump For Penis Size
Bathmate X30 New Generation Penis Pump
Bathmate X30 Exposed
Bathmate X30 Ordering online
Bathmate X30 Online Shop


There also rises the question of creating and maintaining different degrees of erection and semi-erection. Most men will utilize erotic thoughts and physical stimulation of their ***es to achieve the goal of the desired erective state. A bit of warning here, as the last thing a man wants to do is get in the habit of equating "sexual thoughts" with *** exercising. The two should be separate. Habits are hard to break and if one gets in the habit of thinking of sexual thoughts to create an erection (or semi-erection) for exercising purposes, this may affect his ability to create and maintain an erection when he is not exercising (i.e. with a partner). So using a *** pump to erect the *** for exercising has many positive factors.

Back to other uses for a *** pump in the enlargement process. I stated in an earlier article that *** pumps have been proven to increase the size of a man's ***, but the results are very minimal. However, when used in conjunction with *** exercises, they are priceless.

When a man goes through his penile exercise techniques, he typically targets two areas: 1) Encouraging the penile cavities to hold more blood and 2) Stretching out the ligaments that suspend (and hold) the *** to the body. A *** pump can be utilized to amplify the results of these two basic forms of enlargement and here is why:

1) Penile Cavity Exercises - Exercises like Jelqing help encourage more blood into the penile cavities to help them grow bigger. After performing this method of exercise, by applying a *** pump at a moderate vacuum (nothing too intense as the *** is sensitive after these forms of exercises) this will help encourage these cavities to be filled with blood and will reduce the amount of exercise time needed to enlarge them. As with all forms of *** enlargement, if any pain, discoloration, or discomfort is experienced then reduce vacuum pressure or discontinue.

2) Penile Ligament Stretching Exercises - It is found that ligaments will stretch more (with a more permanent deformation {lengthening}) if Creep is applied. Creep is an engineering term that refers to applying a steady pressure under a steady force for best lengthening of the ligament. By applying a *** pump after ligament-stretching exercises, since the ligaments have been "worked out," this will help apply creep to ligaments ripe for stretching. Again, a low to moderate vacuum should be applied, just enough to put a slight and constant strain on the ligaments that have been previously exercised.

Always refer to the manufacturer's guidelines when using a *** pump. Keep things conservative and don't overdo it. Men will find that by using the pump as a secondary enlargement device, after exercising has been performed, that they will realize better results than without.

Years of research, experimentation, and discovery have led us to write a book on what it takes for a man to enlarge his ***, his stamina, and his ***ic output. For men who are Serious about creating a sexual dynamo in the bedroom, read IRON MAN *** - THE RUSSIAN SYSTEM and learn what separates the men from the boys.Sincerely,

 
Picture of TRAJECTORY EDUCATION
by TRAJECTORY EDUCATION - Sunday, 14 May 2017, 1:22 PM
Anyone in the world

IIT JAM PHYSICS-2017

Serial No.

Name of Students

All India Rank

1

Akash Pawar

37

2

Nitesh

42

3

Jainam Khara

45

4

Harish Khan

60

5

Ritu Rani

99

6

Simmie

113

7

Monesh Sharma

149

8

Shyam Sunder

162

9

Samridhi

224

10

Aakanksha Gupta

228

11

Piyush Yadav

254

12

Megha

264

13

Khushboo

290

14

Asheesh Kumar

321

15

Ajay

344

16

Ashish Bisht

347

17

Ravinder Kalra

387

18

Sakshi Gupta

403

19

Ekta Panwar

422

20

Srishti

462

21

Shivam Tyagi

474

22

Anirudh Jayanth

529

23

Shivam

533

24

Siddharth

528

25

Nishant Motla

524

26

Ayush

550

27

Babloo

580

28

Vardhan Negi

614

29

Pooja Yadav

617

30

Sandeep

647

31

Raunaq Kumar

661

32

Rupender Yadav

655

33

Prashant Kumar

695

34

Preeti

701

35

Shivani Dahiya

709

36

Navneet Sinha

750

37

Rohit Singh

800

38

Tonmoy

800

39

Neha Bansal

927

40

Akash

955

41

Renuka

1000

42

Abhishek

1001

43

Arvind

1000

44

Shobhna Singh

1003

45

Jyoti

1020

46

Sarvar

1025

47

Vivek

1038

48

Gaurav

1050

49

Shvetaank

1064

50

Arvind

1069

51

Pooja Dagar

1067


 
Picture of TRAJECTORY EDUCATION
by TRAJECTORY EDUCATION - Sunday, 14 May 2017, 1:19 PM
Anyone in the world

IIT JAM MATHS-2017

Serial No.

Name of Students

All India Rank

1

Arpit Babbar

22

2

Nitin

28

3

Ravee Mishra

85

4

Minni Rawat

130

5

Shayesta Shabnam

141

6

Radhika

169

7

Paritosh

173

8

Manish

182

9

Har**a Puri

226

10

Tamana Yadav

251

11

Arpan Singh

264

12

Babit

300

13

Divyanshu Dixit

323

14

Naveen

334

15

Himani Rajput

388

16

Vikrant

405

17

Kanika

500

18

Nikhil Jhajhria

526

19

Sushil Kumar

568

20

Subhash Pooniya

588

21

Abhishek Kumar

600

22

Anshi Mishra

688

23

Akhilesh Sharma

800

24

Isha Pandey

800

25

Mohit

863

26

Divyanshu Pandey

870

27

Srishti Hasija

929

28

Amreen

962

29

Aniqua Sabri

969

30

Komal Dhama

1000

31

Pooja

1005

32

Amit Kumar

1009

33

Norish Ali

1080

34

Amit Kumar

1085

35

Drishti

1255

36

Priyanka Yadav

1174


[ Modified: Sunday, 14 May 2017, 1:20 PM ]
 
Anyone in the world

 1. What exactly is an iPhone app and what could it do for your personal experience while using phone? Continue reading if you wish to learn everything you need to know about the iPhone as well as its apps! This information is packed full of tips that will make your phone easier to use. They even can create your life run smoother, too.
 2. Don't waste any time keying in ".com" (or some other TLD) in the end of URLs when you're browsing the web on your iPhone. You only need the main part of the web address typed in as well as the browser should connect you together with the proper site. Though this could seem insignificant, time savings might be substantial over the long run.
 3. Buy a screen to safeguard your phone. Those who will not use screen protectors run the danger of incurring scratches on screen. Just developing a tiny amount of dirt on a finger can create a scratch. Make sure to have a protective screen on the phone.
 4. Were you aware that your iPhone functions the same as a GPS? You could potentially make use of the in-built map facility for locating your path around unknown areas you are visiting. It is possible to bookmark this map function to help you easily access it at any moment.
 5. There are lots of useful apps available that transform your iPhone into a storage device to your important files. You can upload music, short videos, pictures and in many cases text files. Simply use the iPhone directly or get connected to your personal computer to see the files.
 6. The iPhone will reveal a preview of the incoming messages right on the principle lock screen. For a few this may be ideal for others, this can be a major annoyance. From the latter case, you'll be glad to know that this really is a feature it is possible to disable. Simply open Settings, move to Notifications, and click on Messages. Then you would like to disable the Show Preview option.
 7. You may take screenshots along with your iPhone. It's simple: contain the home button down and simultaneously click on the sleep button towards the top of your device. The screen goes white, and that's the way you know you do have a screenshot.
 8. It's very easy to take steady pictures about the iPhone. Making use of the volume controls located on your headphones may help solve this matter immediately. Just get the camera setup how you need so that it is for your image. Press the button about the cord when you find yourself able to capture the picture.
 9. To avoid wasting yourself a little while while you are emailing or texting, make AutoText shortcuts with phrases you use the most. This can help with email addresses and phrases that happen to be used often like "Where are you currently? " or "On my way." You will discover this choice within the keyboard settings of the iPhone.
 10. An incredible iPhone tip is to select your personal ringtone. Don't be like all others and utilize standard ringtones. You can decide on many appealing songs or perhaps a simple sound file that pleases you. This is an attention getter.
 11. Don't waste time using suggested words when typing with an iPhone. It is possible to tap anywhere around the iPhone screen to eradicate the suggestions box. Together with the method, you no longer have to press the x after any word.
 12. In case your iPhone freezes for you, will not get panicked. You are able to, as being a first solution, try the sleep/wake button. However, should this fail, press your home key with the sleep/wake button. That will reset your phone, but it will power up again in just moments.
 13. You ought to have a specific idea of how great apps truly are after looking at this informative article. Everything you've learned out of this article should be put into practice wherever and whenever you need to make life easier.
 
Anyone in the world

There are times when one can say they are proud of their own language. But being proud of their language and only using it is not the right thing to do most of the times. This is because one can say they are going to face a lot of trouble when they are in the process of dealing with people outside their community of individuals who use the language.

 

Language translation service is becoming very popular these days after the growing economy for most of the countries around the world. There was a time when only the white countries such as England and the US were leaders in global business and therefore the kind of need for translating languages spoken by other parts of the world was not really required. But today the scene has changed to a large degree. People all over the world know what it is to really develop and this development will never be able to take place without the right kind of communication taking place between the people of the world. These days after the advent of information technology, smaller countries whose people speak different dialects are getting a lot of exposure to world politics and science and technology. They have the youth of these countries who are learning in world class institutes like the ivy colleges of the west and therefore there are times when interpretation of important texts are required, and here Professional Translator service is really beneficial.

 

When countries are slowly developing in their importance, the world has to give more importance to countries that were once not very important. When the world leaders of these countries come to the political forums to speak they do not want to go for the well-spoken dialects that might undermine their own language. For this reason they continue to speak in their native language and the online translations becomes very important in such times.

 

 

Therefore one can understand the importance of Professional Translations even more in today’s day and age. This is not to say that the English is becoming less important in any way. This just means that one can say that English is not the only language governing the world now. This comes as a relief for many people as well as a problem for many people. That is because one can always say that they will try to make use of their own language and this does not come as a surprise, but the truth of the fact is that having a uniform language sure does reduce the confusion. Many texts become completely different when they are directly converted to English. This is because the languages are inherently so different from each other that a person who is most likely the expert has to make sure that he or she has to really go for it. In this fast developing world, if still you are facing language barrier then you must use the service of expert Translation Agency. With the help of their services you can translate any language into your own language.


 
Anyone in the world

Banyak laki-laki masih merasa tak aman atau tak percaya diri soal ukuran ***nya. Pasalnya, ukuran *** seseorang sering kali dikaitkan dengan sifat atau kemampuan seksualnya. Namun, Anda yang punya *** berukuran kecil jangan minder dulu. Pasalnya, baru-baru ini marak diberitakan bahwa orang dengan ukuran *** kecil justru akan mengalami ereksi yang lebih hebat. Benarkah demikian? Langsung saja simak ulasan berikut ini. 

Berapa ukuran ereksi *** yang normal?

Jika ukuran *** dalam keadaan lemas setiap pria berbeda-beda, ternyata ukuran ereksi *** biasanya tak jauh berbeda. Dalam keadaan ereksi (tegang), *** pria biasanya berkisar pada 12,9-15 sentimeter panjangnya. Berdasarkan sejumlah penelitian, salah satunya dalam British Journal of Urology rata-rata ereksi *** tercatat berukuran 14,9 sentimeter. Rata-rata ukuran ereksi *** tersebut terlepas dari besarnya *** dalam keadaan lemas. Maka, dapat disimpulkan bahwa *** kecil dan *** besar pada dasarnya akan mencapai ereksi yang kira-kira sama besar.

Benarkah *** yang kecil ereksinya lebih hebat?

Ketika ereksi, *** yang berukuran kecil akan membesar secara signifikan. Berbeda dengan *** kecil, *** yang berukuran besar justru tak akan membesar secara signifikan saat ereksi. Hal ini pertama kali diamati pada sebuah penelitian dalam Journal of Sex Research.

Dari penelitian tersebut, dicatat bahwa *** kecil ketika ereksi ukurannya akan membesar sebanyak 84% dari ukuran aslinya. Sementara itu, *** besar hanya akan ereksi 47% lebih besar dari ukuran aslinya. Ini berarti *** kecil akan mengalami ereksi nyaris dua kali lebih hebat daripada *** besar. Jadi, punya *** besar bukan berarti ketika terangsang Anda akan jadi lebih perkasa. Justru orang dengan *** kecil lah yang bisa ereksi lebih hebat.

*** yang akan membesar secara signifikan ketika ereksi disebut dengan istilah grower, artinya ‘si pembesar’. Sedangkan *** yang ketika ereksi ukurannya tidak begitu berubah dikenal dengan sebutan shower atau ‘tukang pamer’.  

Dalam dunia medis sendiri tidak ada batas yang jelas antara si *** pembesar dan *** tukang pamer. Pasalnya, besar ereksi *** seseorang tidak menentukan kondisi kesehatan atau kesuburan pria.

Apa saja faktor yang menentukan besar ereksi *** seseorang?

Menurut seorang pakar urologi dan kesehatan reproduksi pria asal Amerika Serikat, dr. Tobias Kohler, ada beberapa hal yang bisa menentukan besar ereksi *** seseorang. Faktor yang pertama yaitu genetik. Jaringan-jaringan yang membentuk kulit di sekitar *** Anda mungkin mengadung kolagen dan elastin lebih banyak. Karena kandungan zat-zat ini, *** jadi lebih lentur dan bisa ereksi sampai kira-kira tiga sentimeter.

Faktor kedua adalah usia. Seiring bertambahnya usia, Anda mungkin sudah tak bisa ereksi sehebat zaman muda dulu lagi. Hal ini adalah proses penuaan alami dan normal yang tak perlu dikhawatirkan. Selain itu, ereksi *** juga bisa ditentukan oleh faktor gaya hidup. Perokok berat dan orang yang kecanduan alkohol cenderung memiliki masalah dengan ereksinya. Jadi, untuk menjaga kesehatan *** Anda, menjalani gaya hidup sehat adalah cara yang paling ampuh.

Artikel Terkait:

http://groupspaces.com/VigRXPlusIndonesia/
https://www.mindtalk.com/channel/healthly/post/peringatan-bagi-kesehatan-seksual-untuk-pria-856791092111085884.html


 
Picture of James Vardy
by James Vardy - Friday, 28 April 2017, 9:59 AM
Anyone in the world

JANTUNG DAN KESEHATAN SEKSUAL PRIASetiap pasangan yang telah terikat dalam hubungan suami istri tentunya memiliki kegiatan favorit mereka masing-masing dan salah satu kegiatan tersebut adalah bercinta. Bercinta mungkin bagi seluruh kalangan masyarakat tanah air merupakan sebuah pembahasan yang masih sangat tabu untuk dibicarakan, namun sebenarnya untuk mencapai kenikmatan masimal dalam salah satu kegiatan favorit pasangan suami istri terebut, membahas seputar hubungan seksual merupakan hal yang penting. Banyak pasangan suami istri yang belum mampu untuk menggapai dan memberikan kenikmatan maksimal saat berhubungan intim.

Satu hal yang wajib di ingat seluruh kalangan khususnya bagi pasangan suami istri, bercinta tidak serta merta hanya berkutat seputar penetrasi maupun posisi bercinta karena pada dasarnya kenikmatan dan juga kepuasan adalah hal utama dalam bercinta yang wajib dirasakan oleh kedua belah pihak. Masih banyak kalangan yang beranggapan jika bercinta berbicara mengenai kenikmatan yang hanya diraih oleh pria, hal ini pada kenyataannya memang merupakan sebuah fakta namun wanita juga memiliki hak yang sama seperti pria untuk mampu meraih nikmatnya ***e dengan seperti itu maka percayalah hubungan Anda pun akan semakin hangat dengan pasangan. Untuk memberikan kenikmatan seksual pada pasangan setiap pria pun sangat dianjurkan untuk menjaga kesehatan seksualnya, karena kesehatan seksual pria merupakan hal yang berperan penuh dalam kegiatan bercinta Anda. Mungkin saja bagi kebanyakan kalangan masyarakat solusi yang tepat untuk meningkatkan kenikmatan seksual adalah dengan mengkonsumsi jenis obat tertentu yang konon dapat menjaga daya tahan ereksi dan menunda enjakulasi dini, tapi sebenarnya hal tersebut dapat menimbulkan efek samping dan tidak dianjurkan. Dalam menjaga kesehatan seksual umumnya ada beberapa hal yang bisa dilakukan pria, salah satunya adalah memperhatikan kesehatan jantung.

Jantung dan Kesehatan Seksual pria

Mungkin bagi beberapa kalangan kesehatan seksual pria tidak memiliki kaitan dengan kesehatan jantung, namun pada kenyataannya jantung dan kesehatan seksual pria memiliki keterkaitan yang sangat kuat. Pasalnya dari hasil penelitian menemukan fakta bahwa kesehatan jantung sangat berpengaruh dengan daya penetrasi pria saat bercinta, bahkan hasil penelitian tersebut menyatakan jika hampir 90 persen pria yang mengalami disfungsi ereksi mengalami resiko penyakit jantung dimana ia mulai mengalami penyumbatan pembuluh darah di sekitar daerah jantungnya. Tidak hanya itu dari beberapa penelitian menyatakan bahwa pria yang memiliki riwayat penyakit jantung dapat bertahan lebih lama dengan menjaga intensitas enjakulasinya saat bercinta.

Hal tersebut tentunya telah menggambarkan kaitan antara jantung dan kesehatan seksual pria. Bahkan bagi setiap pria sangat dianjurkan untuk menjaga kesehatan jantungnya agar kegiatan ranjang mereka dengan pasangan tetap terjaga.

Url berita terkait:

https://skupnost.sio.si/blog/index.php?entryid=3522
http://www.globaleconomicsucsb.com/blog/index.php?entryid=482
http://courses.britishcouncil.org/teachertraining/blog/index.php?entryid=60541

 
Picture of TRAJECTORY EDUCATION
by TRAJECTORY EDUCATION - Friday, 9 December 2016, 11:02 AM
Anyone in the world

TRAJECTORYEDUCATION RESULTS (IIT JAM MATH-2016)

Serial No.Name of StudentsAll India Rank
1 Nitin Tomar 11
2 Rishabh Gupta 17
3 Tonmy 29
4 Pankaj sharma 34
5 Shashank Vashi 45
6 Rohit 45
7 Geetika Bansal 57
8 Sakshi 67
9 Davesh 72
10 Devendra rajput 103
11 Devendra singh rana 103
12 Subhash uttam 108
13 Pooja  127
14 Palak Garg 134
15 Surbhi 144
16 Priyanka saika 147
17 Khooshboo katariya 152
18 Yashashvi 162
19 Dipika Saini 208
20 Aakansha garg 213
21 Deepak Tiwari 229
22 Harshdeep 313
23 Sonali malik 374
24 Veronica khurana 423
25 Monika pruthi 449
26 Vikas Sharma 458
27 Aarish rangi 471
28 Mohit garg 501
29 Mansi mital 530
30 Prerna sharma 535
31 Himansu 570
32 Awantika Singh 588
33 Vaishali 607
34 Naveen 620
35 Gavrav kumar 625
36 Mohit  625
37 Himansi 656
38 Sadhana 629
39 Rahul Chaubey 700
40 Geetika 756
41 Garima Dahiya 770
42 Mohit 825
43 Abhishek 826
44 Arjun shukla 841
45 Anjani bhatnagar 875
46 Randeep singh 895
47 Ashwani  900
48 Basant Moorjani 902
49 Alakh Niranjan 911
50 Shivani 947
51 Ritika 978
52 Ankush 986
53 Shivani Chauhan 1000
54 Reetu Annie Thomas 1046

 

 

 

 

 

 

[ Modified: Friday, 9 December 2016, 1:59 PM ]
 

  
RSS